OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 5 d’agost del 2011

Grata sorpresa a Argentona

Aquest divendres tocava córrer els 5 km de la Festa Major d'Argentona, una cursa que no havia fet mai i que ja en tenia ganes. Aquesta vegada anava acompanyat d'en Niku, al que aquesta cursa li havia de servir com a prova de foc per saber el seu nivell i decidir si podia o no debutar ja en una de 10 km. I després del resultat, és evident que sí. Una hora abans de l'inici ja estàvem a la sortida, on hem saludat a diversos coneguts, entre ells en Carlos Mancera, també de Mataró, triatleta i jove promesa dels monòlegs, que s'ha lluït fent 17 minuts i mig. Un crak.
Tornant de la cursa
L'objectiu era rebaixar el temps fet a Les Santes però vistes les sensacions inicials, la calor (tot i que no ha sigut exagerada) i, sobretot, el dur recorregut, el millor era sortir a veure-les venir. 
La sortida - com sempre passa amb aquest tipus de curses - ha sigut rapidíssima. Ja d'entrada el circuit picava cap a dalt i començaven les primeres pujades. Em notava les cames pesades i el ritme era força alt, exigent. Amb els primers trams de pla he decidit ajuntar-me amb tres o quatre corredors "veterans" que semblaven portar un ritme molt bo. La lògic em feia pensar que tard o d'hora se'm escaparien però per sorpresa els he pogut aguantar i només un d'ells m'ha superat, a la recta final.
En Niku ha acabat amb 22:30 (aprox.) fent una cursa brillant, aguantant en tot moment. I després encara deia que no s'havia cansat gaire! Això promet!

La sorpresa al mirar el Polar ha sigut molt gran: 19:16, 32º de la general (d'uns 400 participants). Diuen que la cursa no arriba a 5 km i en fa uns 4.8. Així que sumant-li aquests segons de més que hauria trigat a fer aquests dos-cents metres, agafaré 19:30 com a marca oficial. 

Satisfet del resultat, diumenge torna a tocar cursa, aquest cop a Malgrat i amb en Joan L'any passat vaig quedar 3º de la meva categoria. És una cursa plana però dura per la calor. Veurem aquest any què passa.

Agafa'm si pots

2 comentaris:

Aquestes curses d'estiu tan curtes son molt explosives i has d'estar físicament molt ágil per mantenir un ritme fort i no quedar exhauste al final... Peró son molt divertides...!!

Sí, són difícils però divertides, i això que la calor no m'agrada gaire per córrer... La part bona és que moltes són de poble i el nombre de participants no es gaire gran.

Salut

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More