OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 21 d’agost del 2011

Quina calor....!!

Després d'un mesos més aviat poc estiuencs com han sigut juny i juliol, per fi a l'agost està fent la calor que s'esperava que fes ja des de l'inici de l'estiu. Certament les pluges i temperatures refrescants no eren gaire comuns a aquesta època de l'any (tot i que personalment, eren ben rebudes). Com dic ara ja fa la calor forta i sufocant típica a aquestes alçades de l'any. Aquesta calor va molt bé per anar a la platja i intentar-se posar moreno però és fatal pels que volen sortir a fer esport o, en aquest cas, sortir a córrer. 

Davant les proves tan interessants que m'esperen a setembre i octubre, aquest mes d'agost era - vaja, és - important de cara a agafar una bona forma física, idònia per encarar amb confiança els objectius. De moment estic fent entre dos i tres sortides per setmana, una d'elles per muntanya i fent forces km's. Degut al treball, no puc sortir a les hores que, en principi, serien més adequades (ben aviat al matí o a última hora del dia) i la majoria de cops he sortit pel matí quan el sol dóna de ple. Així es fa difícil entrenar, lògicament. No obstant això, tot i la calor estic entrenant bé (crec) i fent el que puc amb aquestes condicions. 

La pròxima cursa que tenia previst fer, el diumenge que ve el 2000 de Sants (que tan em va agradar l'any passat), enguany no la podré disputar ja que estaré uns dies fora amb la parella, intentant desconnectar.
Si no apareix cap cursa per sorpresa d'aquí a finals de mes, el següent dorsal ja serà en el primer objectiu de nivell: la Mitja de Sabadell. Difícil no només pel fet de ser una mitja sinó també per la calor que farà. Tot i així és possible (encara no és segur) que un amic, en Manolo, - una màquina en aquest esport - m'acompanyi i em faci de llebre durant els primers 10-15 km. 

I, mentrestant, passo alguna que altra hora lliure mirant curses i proves per anar-me imaginant com pot ser la temporada que ve. Ja sé que encara queden alguns mesos per acabar l'any i moltes curses interessants per córrer però la ganes hi són i mai és d'hora per anar buscant coses noves. 

Salut i calor!

Agafa'm si pots

2 comentaris:

Doncs estás fent el que cal ara a ple estiu... Treballar una bona base física per afrontar els teus propers reptes... Endavant, pero sense cap pressa...!!

Gràcies Carles, realment amb aquesta calor poc més es pot fer...tot i que tu vas demostrar fa unes setmanes que a ple desert de Monegros es pot fer una marató jeje

Salut

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More