OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 9 d’abril del 2012

De nou a la muntanya

Com no podia ser menys, i tot i ser un dia com avui, on celebro "ni má ni meno" que 20 anys, ha tocat entreno i amb nova companyia, que espero que es mantingui, la del meu germà Albert. Li està agafant el gust a això de córrer per muntanya i ja se sap, quan t'agrada i t'hi poses, ja no en surts...
La realitat és que tenia ganes de muntanya després de tan d'asfalt, que d'altra banda no he abandonat ni abandonaré! Però quan portes molt de temps corrent per ciutat, envoltat de gent, vigilant amb els vianants, els cotxes i els passos de zebra... a un li entren ganes de tornar a la solitud de la muntanya, on tot és més senzill i et pots concentrar en córrer, en el camí per on vas i en la pujada que et queda per fer. 

Gairebé tots els últims entrenaments que he fet han sigut per muntanya, amb companyia i sense baixar dels 10 km. Tornant pels camins del Parc del Montnegre i El Corredor i la serralada litoral, on el passat estiu m'hi vaig passar forces hores. Aquest any espero repetir. 

L'Albert, amb Mataró al fons

A més, avui tenia una excusa: volia estrenar les malles Salomon Exo IV 3/4 Tight que em van regalar justament ahir. Com que suposo que el nom no us diu res - a mi tampoc -, dir que són les malles que utilitza en Kilian Jornet en moltes curses però en color negre i de mida tres quarts.

Tot i que tornar a la muntanya està molt i molt bé, si ho he fet també es perquè les vacances de Setmana Santa m'ho han permès. A partir de demà i amb la tornada a la rutina, això ja no serà tan fàcil. 
Diumenge que ve toca la Cursa del Corté Inglés, que serà el tercer any que la corri. Tinc clar que aniré a gaudir-la i el temps quedarà en un segon pla, sobretot perquè és una cursa que ho tens magre si busques fer una bona marca. Si tot va bé, serem una bona colla que ens ho passarem bé corrent els 11 km per Barcelona.

         Cursa del Corté Inglés                                 Font: El correo


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More