OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Cursa d'Arenys de Munt

Aquest diumenge vaig córrer la Marxa Popular Termes d'Arenys de Munt, que comptava amb dues distàncies: una versió curta de 13 km's (que finalment sembla que van acabar sent 15) i una de llarga, sobretot per aquells que volien córrer, de 23 km's (que van acabar sent 24). 
La marxa va començar oficialment a les 7:30 del matí tot i que al no ser competitiva, hi ha qui va arrencar vint minuts abans...
Aquesta vegada tocava fer-la en família i estava previst fer tota la cursa en companyia del meu tiet, que s'estrenava en el món de les curses després de portar ja uns mesos corrent. Així doncs, els dos vam arrencar puntuals. 
La cursa té una primera part clarament més dura, amb una pujada principal força recta i que deixa les cames una mica tocades. Així doncs, vam anar fent km's en un puja-baixa constant. Després d'acabar la pujada vam arribar a un pla on la cursa es dividia: els participants de la cursa curta agafaven un camí a l'esquerra mentre que els de la llarga seguíem recte. A partir d'aquí vam començar a baixar durant un parell de km's, que ens van servir per estirar les cames. 

Arribada de la Marxa, a la Plaça   Foto: bredaplaca.wordpress
La cursa no podia ser tan tranquil·la i quan encarava una de les últimes baixades abans de tornar a pujar cap a l'urbanització de Collsacreu, em vaig caure. En una pista de terra, concretament en una corba, el peu se me'n va anar i vaig caure de boca a terra. Aparentment una rascada al genoll, unes quantes al palmell de la mà i poc més. 

Amb la molèstia al genoll, vam pujar i baixar de l'urbanització i vam fer la última pujada forta pel bosc abans de completar la marxa amb uns últims km's de baixada. Arribada en 2 hores 38 minuts i en la posició 172 (sense comptar els corredors que van sortir abans d'hora).

Content per la cursa, per haver-la fet en companyia del tiet i per completar la setmana amb 64 km's (que per mi és molt). 

Cop al genoll, una posició molesta  Foto: Pròpia

Pensava que la caiguda no tindria conseqüències però, avui, dos dies després, m'està molestant força. La ferida no em permet moure bé la cama i també em molesta el coxis, a banda de no estar massa fi de l'estómac. Amb tot això, no sé si podré entrenar gaire -o res- aquesta setmana però aprofitant el pont, segurament anirem a entrenar amb en Pol a la zona de la Molina, el diumenge al matí. 


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More