OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimarts, 13 de novembre del 2012

Primera conquesta: Behobia San Sebastián

Tot i que personalment prefereixo altres pilots com Dani Pedrosa, m'agrada del Jorge Lorenzo els shows que monta per celebrar els seus triomfs -a vegades rallant l'excentricitat-. Concretament, trobo original el fet de plantar una bandera en un tram concret en cada un dels circuits on aconsegueix la victòria. Cada un dels circuits que aconsegueix conquistar, deixar el seu segell.

En Jaume Leiva ja va demostrar l'any passat que estava en clara progressió i enguany ha començat fort. Victòria a la cursa solidària de Port Aventura per escalfar de cara a la gran cita: la Behobia San Sebastián. Amb 4000 catalans a terres basques, en Jaume va guanyar la prova amb autoritat - el també català Marc Roig va ser segon-. Aquest any, la Marató de Barcelona també serà l'objectiu principal però hi ha altres reptes en ment. 

Arribant després d'1 h 1:36 de cursa

Ha conquistat Càceres, Canovelles, Terrassa, Barcelona, Sant Cugat, Tordesillas i, ara, San Sebastià. I va deixar la seva impremta a Kavarna. Seria curiós que, al igual que fa Lorenzo, en Jaume clavés una bandera a l'arribada de cada cursa que conquistés (amb un Leiva's land). 

Podeu llegir la crònica que ha fet ell mateix de la màgica Behobia aquí.

Jaume apretant les dents en primera posició  Foto: fotorunners

Mentrestant, jo ho vaig haver de seguir des de casa tot i estar-hi inscrit. Entre ahir i avui he fet una prova mèdica més -una més-, força molesta, per cert. Ara toca esperar resultats, a finals de mes. I a esperar que, tard o d'hora, arribi una solució que em permeti tornar a la normalitat i poder tornar-me a calçar les bambes. 


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More