OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 1 de març del 2013

L'Europeu de Goteborg en pista coberta, en marxa

Ahir va començar el Campionat d'Europa d'Atletisme en pista coberta que es disputa enguany a la localitat sueca de Göteborg. Des d'ahir i fins diumenge alguns dels millors atletes del continent lluitaran per pujar al podi. S'ha de dir que hi ha baixes significatives però també que la cita presenta un mix de joves promeses -algunes d'elles ja han demostrat el seu talent en grans cites- i de veterans il·lustres que busquen els seus últims reconeixements. 

La delegació espanyola, que ha viatjat amb 27 components, aspira a aconseguir com a mínim una medalla. Beitia en salt d'alçada, Kevin López als 800 metres, Juan Carlos Higuero als 3.000 metres i, fins i tot, David Bustos als 1.500 són els que, a priori, tenen més possibilitats de pujar al podi. D'altres, com Álvaro Rodríguez o Arturo Casado als 1.500 o Luis Alberto Marco als 800 metres també tenen opcions però dependrà de les circumstàncies de la carrera. 

Higuero es va proclamar campió d'Espanya a Sabadell recentment  Foto: Vavel.com

Us animem a seguir la competició i a disfrutar de l'espectacle que oferiran el francès Lavillenie, que buscarà el tercer or consecutiu en sala, la etíop nacionalitzada sueca Abeba Aregawi -gran favorita als 1.500 femenins- o els velocistes de 60 metres, com Tumi o Vicaut, que de ben segur oferira una carrera emocionant, per posar alguns exemples.

Per tal d'estar ben informats de la cita, podeu llegir l'extensa prèvia que ha fet Vavel.com, amb tots els protagonistes. 
A banda, des del nostre Twitter us anirem informant del més destacat de les jornades. El Campionat l'ofereix en directe el canal Eurosport i Teledeporte, amb el gran Ernest Riveras. No us ho perdeu!

Prèvia Vavel
Twitter Agafa'm si pots


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More